Joost: als ik het kan, kan jij het ook!

Documentaire die het verhaal verteld van Joost, want Joost mag het weten! Dit waargebeurde verhaal moet anderen inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Een plek in het hart van Joost
Pledge €10 or more
7 backers

Hoef je er niet perse iets voor terug en wil je gewoon doneren. Kies zelf hoeveel je wil doneren. Dat vindt Joost leuk en hij draagt je dan ook voor altijd een warm hart toe. Je bent de ster die we bij daglicht niet zien, maar straalt als het donker is. 

Gedichtenbundel van Joost
Pledge €50 or more

Gedichten geschreven door Joost zelf. De verhalen zijn geschreven in een tijdsbestek van meer dan 20 jaar. Van laptop naar pc en van pc naar laptop overgezet. Tijdens donkere uren en op een rustige zondagmiddag geschreven. Direct vanuit het hart. Soms een beetje donker, soms een beetje stout, maar altijd heel erg Joost.


TOVENAAR

Ik ben een tovenaar.

Ik maak veel vanuit het niets. 

Meer dan eenieder durft te hopen.


Soms tover ik alles weer tot niets 

dan lijkt alle hoop vervlogen.


Ik goochel bedreven met het leven, 

soms ontgoochelt tijdens overleven.

Maar overleven geeft de macht 

om te handelen met heuse toverkracht.

Bij donatie van minimaal 50 euro krijg je deze unieke gedichtenbundel van Joost cadeau. 
Coaching van Joost
Pledge €250 or more

Met Joost zijn enorme levenservaring en humor ziet hij kansen, risico’s en waar de pijn zit. Hij heeft een groot inlevingsvermogen en een positieve instelling. Hij wil jou laten zien hoe het ook kan. Want als Joost het kan, kan jij het ook. 


Via een exclusieve coachingssessie via Skype ga je aan de slag met datgene waar jij bij vastloopt. Door te luisteren en met je in gesprek te gaan zal je nieuwe inzichten krijgen en met vernieuwde energie de volgende stap kunnen nemen. 


Joost heeft een aantal tools ontwikkeld die hij je mee kan geven. Zo wordt zijn coaching heel praktisch en weet je wat je kan doen om weer verder te komen. Het antwoord zit al in je, het moet er alleen uitgehaald worden. Hij gaat je daarbij helpen. 


Via Joost ontdek jij je onbegrensde mogelijkheden! 

Uit eten met Joost
Pledge €500 or more

Gezellig uit eten, je verhaal vertellen en het verhaal van Joost horen. Een op een in een gezellige warme omgeving onder het genot van een hapje en een drankje. Filosoferen over het leven en wie weet haal je daar ook iets uit. Het verhaal van Joost is inspirerend en met zijn humor weet je zeker dat je je niet zal vervelen. 


Vrijdagmidagborrel met team of vrienden
Pledge €1.000 or more

Joost woont in het centrum van Rotterdam in een penthouse met een waanzinnig uitzicht. Kom met maximaal 15 personen op een vrijdagmiddagborrel. Hij verteld je over zijn leven, staat open voor vragen en met zijn muziekstudio aan huis hoef je je geen zorgen te maken dat het niet gezellig wordt. 


Joost zorgt ervoor dat het een hele persoonlijke, leuke, gezellige ervaring wordt die je nooit zal vergeten. 

Motivational speach by Joost Nauta
Pledge €3.500 or more

Als Joost iets kan, dan is het spreken. Door zijn levenservaring en humor een rijke bron aan kennis en beeldende verhalen. Met zijn positieve instelling kan hij de grootste brompot tot inzichten brengen en op het podium vlamt hij helemaal. 


Met een donatie van € 3.500 of meer komt hij 45 minuten spreken bij jouw organisatie of non-profit instelling naar keuze en is hij daarna nog even beschikbaar voor wat (persoonlijke) vragen. 

Remind me

We can send you a reminder 3 days before the project ends. If you would like this, then please fill in your email address and press submit

A better world, a better us, a better you.

Stay informed of all our existing, upcoming and completed projects.

Enter your email address below.

Stop imagining, start doing!

Positieve initatieven en de mensen daarachter helpen wij samen aan het bereik en de middelen die nodig zijn om verder te komen.

Ondernemende, innovatieve, culturele en duurzame initiatieven die bijdragen aan een betere wereld komen zo in een stroomversnelling, waarmee een positieve golf geraliseerd wordt. Het bereik en de impact van het project vergroot je door de boodschap te delen.

Onze projecten

95%

Down to Earth Collective

We want to unlock the wisdom of the Earth Keepers, so that it can be used to make a positive impact. We need to keep the wisdom that can benefit both older and new generations. With € 25,000 we can start producing the first web episode about Leadership.

Support

Steun Bas Timmer en Sheltersuit in New York

Support Bas Timmer in his mission to provide everyone who is homeless with warmth, protection and dignity with Sheltersuit. A Sheltersuit is a wind and waterproof jacket with a zip-on sleeping bag.

Support now

SUE's Warriors

SUE’s Warriors Foundation zet zich in voor meer diversiteit in mode en media om zo een inclusieve samenleving te promoten.

Steun nu

Dutch Sustainable Fashion Week

Wat je draagt heeft impact op andere mensen en het milieu; Dutch Sustainable Fashion Week wil zoveel mogelijk consumenten daar op positieve wijze bewust van maken door jong talent, spraakmakende collecties en innovatieve ontwikkelingen in de spotlight te zetten.

Support now
33%

Makers Unite

RAMZI is the first fully circular bag that connects refugees with local societies. Profit from RAMZI go directly back into our social and vocational inclusion programmes for newcomers. Help us tell more stories like Ramzi’s.

Support