Steun Bas Timmer en Sheltersuit in New York

Steun Bas Timmer in zijn missie om iedereen die dakloos is te voorzien van warmte, bescherming en waardigheid met Sheltersuit. Een Sheltersuit is een wind- en waterdichte jas met aanritsbare slaapzak.

Steun Sheltersuit
Doneer €30 of meer
32 supporters

Met jouw bijdrage geef je warmte, bescherming en waardigheid aan iedereen die door wat voor omstandigheden dan ook op straat leeft.

Doneer €30,- of meer
Doneer 1 Sheltersuit
Doneer €300 of meer
0 supporters

Met elke € 300 bouw je mee aan de organisatie van Sheltersuit, stel je Bas Timmer en zijn team in staat de Sheltersuits te produceren en zorg je ervoor dat iemand op straat wordt voorzien van bescherming en waardigheid.

Doneer €300,- of meer
Word Partner
Doneer €1.500 of meer
0 supporters

Sheltersuit biedt verschillende partner pakketten aan. Voor verschillende donatie bedragen, krijg je van ons leuke middelen en communicatie momenten om kenbaar te maken dat jij of jouw bedrijf onze warme missie steunt!

Het is mogelijk om een eenmalige of jaarlijkse donatie te doen. Bij een periodieke donatie van minimaal 5 jaar is de donatie bijna volledig aftrekbaar van de belasting. Bij de pakketten wordt gekeken naar de hoogte van de donatie over de gehele periode.

Wil je meer weten over de verschillende pakketten? Download dan even de documentatie via deze link.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor de afhandeling en invulling van deze donatie.

Doneer €1.500,- of meer

Ontvang een herinnering

In de laatste week van de campagne sturen we je een email om je te herinneren aan dit project. Laat hiervoor je email adres achter.

A better world, a better us, a better you.

Blijf op de hoogte van al onze bestaande, aankomende en voltooide projecten.

Vul uw email adres hieronder in.

Stop imagining, start doing!

Positieve initatieven en de mensen daarachter helpen wij samen aan het bereik en de middelen die nodig zijn om verder te komen.

Ondernemende, innovatieve, culturele en duurzame initiatieven die bijdragen aan een betere wereld komen zo in een stroomversnelling, waarmee een positieve golf geraliseerd wordt. Het bereik en de impact van het project vergroot je door de boodschap te delen.

Onze projecten

34%

Dutch Sustainable Fashion Week

Wat je draagt, heeft impact op andere mensen en het milieu. Dutch Sustainable Fashion Week wil zoveel mogelijk consumenten daar op positieve wijze bewust van maken door jong talent, spraakmakende collecties en innovatieve ontwikkelingen in de spotlights te zetten.

Support now

Steun Bas Timmer en Sheltersuit in New York

Support Bas Timmer in his mission to provide everyone who is homeless with warmth, protection and dignity with Sheltersuit. A Sheltersuit is a wind and waterproof jacket with a zip-on sleeping bag.

Support now

SUE's Warriors

SUE’s Warriors Foundation zet zich in voor meer diversiteit in mode en media om zo een inclusieve samenleving te promoten.

Steun nu

Down to Earth Collective

We want to unlock the wisdom of the Earth Keepers, so that it can be used to make a positive impact. We need to keep the wisdom that can benefit both older and new generations. With € 25,000 we can start producing the first web episode about Leadership.

Steun nu
95%

Makers Unite

RAMZI is the first fully circular bag that connects refugees with local societies. Profit from RAMZI go directly back into our social and vocational inclusion programmes for newcomers. Help us tell more stories like Ramzi’s.

Support