Makers Unite

RAMZI is de eerste volledig circulaire tas die vluchtelingen met lokale gemeenschappen verbindt. De opbrengst van de tas gaat direct terug naar het sociale inclusieve programma voor nieuwkomers. Help ons meer verhalen te vertellen zoals die van RAMZI.

Draag bij aan Ramzi en Makers Unite
Doneer €10 of meer


Draag bij aan de campagne van Ramzi en support Makers Unite bij het verbinden van refugee makers aan lokale communities.

The RAMZI (Early Bird)
Doneer €59 of meer
nog 10 stuks


Ontvang de RAMZI als één van de eerste! Slechts 10 beschikbaar.

RAMZI is de eerste 100% sociale en duurzame tas die vluchtelingen verbindt met lokale gemeenschappen. Binnenste buiten te dragen om het verhaal van RAMZI te laten zien. Komt met een afneembare tag gemaakt van een reddingsvest. Je kan kiezen tussen en zwarte, rode of blauwe tas. 

Bestel voor 17 december en je hebt de RAMZI voor de kerst in huis!

The RAMZI
Doneer €69 of meer


RAMZI is de eerste 100% sociale en duurzame tas die vluchtelingen verbindt met lokale gemeenschappen. Binnenste buiten te dragen om het verhaal van RAMZI te laten zien. Komt met een afneembare tag gemaakt van een reddingsvest. Je kan kiezen tussen en zwarte, rode of blauwe tas. Verwachte levering in de eerste maanden van 2019.


RAMZI with Customised Makers Tag
Doneer €105 of meer


Customize je unieke afneembare label gemaakt van een reddingsvest die met elke RAMZI wordt meegezonden. Je kan je naam, bedrijfsnaam of quote. Je kan je RAMZI kiezen in het zwart, rood of blauw.

The RAMZI XL
Doneer €120 of meer
nog 10 stuks


Gelimiteerde XL size RAMZI (43x45cm). Slechts 10 stuks beschikbaar. Binnenstebuiten te dragen om het verhaal van RAMZI uit te dragen. Komt met een afneembare tag gemaakt een reddingsvest. Je kan kiezen uit zwart, rood of blauw. Verwachte levering in de eerste maanden van 2010.

A RAMZI for you and a RAMZI for a friend
Doneer €129 of meer


Ontvang 2 RAMZI tassen. RAMZI is de eerste sociaal duurzame tas die vluchtelingen verbindt met lokale gemeenschappen. Binnenstebuiten te dragen om het verhaal van RAMZI ui te dragen. Komt met een afneembare tag gemaakt van een reddingsvest. Je kan kiezen uit zwart, rood of blauw. Verwachte levering in de eerste maanden van 2019.

Workshop with the Makers
Doneer €1.000 of meer
nog 8 stuks


Ervaar de creatieve kracht van de nieuwkomers tijdens een 4 uur durende workshop en ontmoet de makers in het Makers Unite atelier in Amsterdam.

Ontvang een herinnering

In de laatste week van de campagne sturen we je een email om je te herinneren aan dit project. Laat hiervoor je email adres achter.

A better world, a better us, a better you.

Blijf op de hoogte van al onze bestaande, aankomende en voltooide projecten.

Vul uw email adres hieronder in.

Stop imagining, start doing!

Positieve initatieven en de mensen daarachter helpen wij samen aan het bereik en de middelen die nodig zijn om verder te komen.

Ondernemende, innovatieve, culturele en duurzame initiatieven die bijdragen aan een betere wereld komen zo in een stroomversnelling, waarmee een positieve golf geraliseerd wordt. Het bereik en de impact van het project vergroot je door de boodschap te delen.

Onze projecten

48%

Down to Earth Collective

Our aim is to now use the 200 hours of filming material that have not been used for the film and create new video modules in order to unlock the wisdom of the Earth Keepers further. The first 3 modules will be on the subjects of Leadership, Sustainability and Education. We also wish to involve local, contemporary Earth Keepers in this next project, give them a voice on our platform and thus, bring DOWN To EARTH closer to home.

Steun nu

Geef warmte met Sheltersuit

Help een slachtoffer de vrieskou te overleven, geef warmte! Wij willen 3000 vluchtelingen warm houden deze winter op drie locaties aan de grenzen van Europa met onze Sheltersuits.

Support now

Makers Unite

RAMZI is the first fully circular bag that connects refugees with local societies. Profit from RAMZI go directly back into our social and vocational inclusion programmes for newcomers. Help us tell more stories like Ramzi’s.

Support

SUE's Warriors

SUE’s Warriors Foundation zet zich in voor meer diversiteit in mode en media om zo een inclusieve samenleving te promoten.

Steun nu
33%

Dutch Sustainable Fashion Week

Wat je draagt heeft impact op andere mensen en het milieu; Dutch Sustainable Fashion Week wil zoveel mogelijk consumenten daar op positieve wijze bewust van maken door jong talent, spraakmakende collecties en innovatieve ontwikkelingen in de spotlight te zetten.

Support now

Joost: als ik het kan, kan jij het ook!

Documentaire die vertelt over Joost, want Joost mag het weten! Dit waargebeurde verhaal moet in beeld komen om anderen te inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen want als Joost het kan jij het ook.

Steun nu
54%

Clean 2 Antarctica

Two people are heading for the South Pole in a vehicle made of plastic waste, powered by the sun. How do we create a sustainable world? With a change in thinking and trial and error. That’s what we want to achieve, by turning our plastic waste into an adventure and putting the next generation in charge. We can only do this with the support of people who believe in our mission.

Support now