Makers Unite

RAMZI is de eerste volledig circulaire tas die vluchtelingen met lokale gemeenschappen verbindt. De opbrengst van de tas gaat direct terug naar het sociale inclusieve programma voor nieuwkomers. Help ons meer verhalen te vertellen zoals die van RAMZI.

Draag bij aan Ramzi en Makers Unite
Doneer €10 of meer


Draag bij aan de campagne van Ramzi en support Makers Unite bij het verbinden van refugee makers aan lokale communities.

The RAMZI (Early Bird)
Doneer €59 of meer
nog 7 stuks


Ontvang de RAMZI als één van de eerste! Slechts 10 beschikbaar.

RAMZI is de eerste 100% sociale en duurzame tas die vluchtelingen verbindt met lokale gemeenschappen. Binnenste buiten te dragen om het verhaal van RAMZI te laten zien. Komt met een afneembare tag gemaakt van een reddingsvest. Je kan kiezen tussen en zwarte, rode of blauwe tas. 

Bestel voor 17 december en je hebt de RAMZI voor de kerst in huis!

The RAMZI
Doneer €69 of meer


RAMZI is de eerste 100% sociale en duurzame tas die vluchtelingen verbindt met lokale gemeenschappen. Binnenste buiten te dragen om het verhaal van RAMZI te laten zien. Komt met een afneembare tag gemaakt van een reddingsvest. Je kan kiezen tussen en zwarte, rode of blauwe tas. Verwachte levering in de eerste maanden van 2019.


RAMZI with Customised Makers Tag
Doneer €105 of meer


Customize je unieke afneembare label gemaakt van een reddingsvest die met elke RAMZI wordt meegezonden. Je kan je naam, bedrijfsnaam of quote. Je kan je RAMZI kiezen in het zwart, rood of blauw.

The RAMZI XL
Doneer €120 of meer
nog 10 stuks


Gelimiteerde XL size RAMZI (43x45cm). Slechts 10 stuks beschikbaar. Binnenstebuiten te dragen om het verhaal van RAMZI uit te dragen. Komt met een afneembare tag gemaakt een reddingsvest. Je kan kiezen uit zwart, rood of blauw. Verwachte levering in de eerste maanden van 2010.

A RAMZI for you and a RAMZI for a friend
Doneer €129 of meer


Ontvang 2 RAMZI tassen. RAMZI is de eerste sociaal duurzame tas die vluchtelingen verbindt met lokale gemeenschappen. Binnenstebuiten te dragen om het verhaal van RAMZI ui te dragen. Komt met een afneembare tag gemaakt van een reddingsvest. Je kan kiezen uit zwart, rood of blauw. Verwachte levering in de eerste maanden van 2019.

Workshop with the Makers
Doneer €1.000 of meer
nog 8 stuks


Ervaar de creatieve kracht van de nieuwkomers tijdens een 4 uur durende workshop en ontmoet de makers in het Makers Unite atelier in Amsterdam.

Ontvang een herinnering

In de laatste week van de campagne sturen we je een email om je te herinneren aan dit project. Laat hiervoor je email adres achter.

A better world, a better us, a better you.

Blijf op de hoogte van al onze bestaande, aankomende en voltooide projecten.

Vul uw email adres hieronder in.

Stop imagining, start doing!

Positieve initatieven en de mensen daarachter helpen wij samen aan het bereik en de middelen die nodig zijn om verder te komen.

Ondernemende, innovatieve, culturele en duurzame initiatieven die bijdragen aan een betere wereld komen zo in een stroomversnelling, waarmee een positieve golf geraliseerd wordt. Het bereik en de impact van het project vergroot je door de boodschap te delen.

Onze projecten

95%

Down to Earth Collective

We want to unlock the wisdom of the Earth Keepers, so that it can be used to make a positive impact. We need to keep the wisdom that can benefit both older and new generations. With € 25,000 we can start producing the first web episode about Leadership.

Steun nu

Steun Bas Timmer en Sheltersuit in New York

Support Bas Timmer in his mission to provide everyone who is homeless with warmth, protection and dignity with Sheltersuit. A Sheltersuit is a wind and waterproof jacket with a zip-on sleeping bag.

Support now

SUE's Warriors

SUE’s Warriors Foundation zet zich in voor meer diversiteit in mode en media om zo een inclusieve samenleving te promoten.

Steun nu

Dutch Sustainable Fashion Week

Wat je draagt heeft impact op andere mensen en het milieu; Dutch Sustainable Fashion Week wil zoveel mogelijk consumenten daar op positieve wijze bewust van maken door jong talent, spraakmakende collecties en innovatieve ontwikkelingen in de spotlight te zetten.

Support now
33%

Makers Unite

RAMZI is the first fully circular bag that connects refugees with local societies. Profit from RAMZI go directly back into our social and vocational inclusion programmes for newcomers. Help us tell more stories like Ramzi’s.

Support