Down to Earth Collective

Wij willen de wijsheid van de Earth Keepers ontsluiten, zodat deze gebruikt kan worden om positieve impact te maken. Het is zonde om wijsheid te verliezen waar zowel oudere als nieuwe generaties baat bij kunnen hebben. Met € 25.000 kunnen we starten met de productie van eerste webaflevering over Leiderschap.

0 dagen te gaan - 207 donateurs , €23.697 toegezegd van €25.000 doel !
95%
Limited Edition van het DOWN to EARTH Coffee Table Book met DVD. Word ambassadeur van DOWN to EARTH!
Doneer €106 of meer


Met de aankoop van dit genummerde exemplaar en ‘limited edition’ Down to Earth boek word je ambassadeur van de Down to Earth Collective. Hiermee heb je een uniek item op je koffietafel of misschien wel een mooi cadeau! Je draagt daarmee bij aan de belangrijke missie van onze social enterprise om het Down to Earth gedachtengoed te verankeren en mensen te ondersteunen als Earth Keepers verantwoordelijkheid te nemen voor eigen impact en footprint.

In dit boek lees je de wijsheden en kan je de prachtige foto’s zien. 

De reis is vastgelegd in een uniek Coffee Table Book met DVD. De mooiste foto’s van de reis van Renata en Rolf zijn geselecteerd en daar is dit prachtige fotoboek uit voortgekomen. Wat zijn de lessen die we kunnen leren van de Earth Keepers? Het zijn er veel en dit boek met volledige tekst uit de film is bedoeld om je blijvend te herinneren aan hun collectieve wijsheid.

(106 euro inclusief BTW & verzendkosten)

Down to Earth bij jou op kantoor!
Doneer €475 of meer

De filmvertoning van Down to Earth als dialoog starter.  We doen samen een intro passend bij de thema's die voor jullie belangrijk zijn, na de film verzorgt een DTE facilitator een dialoog. Wat betekent leiderschap voor jou & welke legacy wil je overdragen?  Met de opbrengst van crowdfunding starten we met de productie van web afleveringen, te starten met Leiderschap. We gebruiken hiervoor nog nooit eerder vertoond film materiaal & geven Urban Earth Keepers het podium om het gedachtegoed nog dichter bij huis te brengen.

Samen met ons zorg jij ervoor dat de wijsheid van de Earth Keepers aan zoveel mogelijk mensen wordt overgedragen.
Doneer €10 of meer


Word Earthkeeper en realiseer samen een vervolg aan Down to Earth! Met jouw donatie maak je het mogelijk kennis van de Earth Keepers te ontsluiten. Met de productie van drie nieuwe aflevering met nooit eerder vertoonde beelden en hedendaagse Earth Keepers, geef je wijsheid door aan de volgende generatie!

Play it forward! Geef de film Down to Earth online door als bron van inspiratie.
Doneer €15 of meer


Heb jij de film al gezien en wil je dat anderen deze zien? Kies dan nu voor deze reward! De film Down to Earth toont indrukwekkende beelden van stamoudsten van over de hele wereld, die tijdens unieke gesprekken hun wijsheid delen. De film is in premiere gegaan bij de klimaattop in Parijs voordat de onderhandelaars aan tafel gingen. Nog nooit draaide een documentaire zolang in de bioscoop. Kijk nu ook en ontdek wat jou aanspreekt en welke lessen die we kunnen leren van de Earth Keepers jij wilt doorgeven!


Bekijk Down to Earth zelf online of geef het gedachtengoed door. Na je donatie ontvang je een email met een link om de film zelf online te kijken of door te sturen. Na registratie is de film 36 uur te zien.

(15 euro inclusief BTW)

Kijk de documentaire Down to Earth op DVD.
Doneer €20 of meer


Kijk zelf Down to Earth op DVD of geef het gedachtengoed door. Je bijdrage stelt ons in staat de wijsheid van de Earth Keepers door te geven!


Met het opgehaalde bedrag kunnen we drie webafleveringen produceren over Sustainability, Leadership & Education. De webafleveringen zullen vanaf 2019 thuis, op het werk en in het onderwijs te gebruiken zijn. Door ook hedendaagse Earth Keepers in deze webserie te betrekken, brengen we het Down to Earth gedachtegoed nog dichterbij en wordt het concreet toepasbaar in ons dagelijks leven. 

(20 euro inclusief BTW & verzendkosten)

Draag uit dat je ons support met een T-shirt met Down to Earth film quote.
Doneer €40 of meer


Een organic T-shirt met een Down to Earth film quote. Dit shirt is klimaatneutraal geproduceerd en gemaakt van 100% biologisch katoen. Geproduceerd m.b.v. zonne- en windenergie en geverifieerd door de Fair Wear Foundation. We nemen contact met je op voor de juiste maat. Je draagt niet alleen bij aan het vervolg van Down to Earth, maar maakt samen met de DTE Collective verandering manifest! Met jouw donatie maak je het mogelijk kennis van de Earth Keepers te ontsluiten.


(40 euro inclusief BTW & verzendkosten)

Ontvang een herinnering

In de laatste week van de campagne sturen we je een email om je te herinneren aan dit project. Laat hiervoor je email adres achter.

A better world, a better us, a better you.

Blijf op de hoogte van al onze bestaande, aankomende en voltooide projecten.

Vul uw email adres hieronder in.

Stop imagining, start doing!

Positieve initatieven en de mensen daarachter helpen wij samen aan het bereik en de middelen die nodig zijn om verder te komen.

Ondernemende, innovatieve, culturele en duurzame initiatieven die bijdragen aan een betere wereld komen zo in een stroomversnelling, waarmee een positieve golf geraliseerd wordt. Het bereik en de impact van het project vergroot je door de boodschap te delen.

Onze projecten

95%

Down to Earth Collective

We want to unlock the wisdom of the Earth Keepers, so that it can be used to make a positive impact. We need to keep the wisdom that can benefit both older and new generations. With € 25,000 we can start producing the first web episode about Leadership.

Steun nu

Makers Unite

RAMZI is the first fully circular bag that connects refugees with local societies. Profit from RAMZI go directly back into our social and vocational inclusion programmes for newcomers. Help us tell more stories like Ramzi’s.

Support

Steun Bas Timmer en Sheltersuit in New York

Support Bas Timmer in his mission to provide everyone who is homeless with warmth, protection and dignity with Sheltersuit. A Sheltersuit is a wind and waterproof jacket with a zip-on sleeping bag.

Support now

SUE's Warriors

SUE’s Warriors Foundation zet zich in voor meer diversiteit in mode en media om zo een inclusieve samenleving te promoten.

Steun nu
34%

Dutch Sustainable Fashion Week

Wat je draagt, heeft impact op andere mensen en het milieu. Dutch Sustainable Fashion Week wil zoveel mogelijk consumenten daar op positieve wijze bewust van maken door jong talent, spraakmakende collecties en innovatieve ontwikkelingen in de spotlights te zetten.

Support now