Dutch Sustainable Fashion Week

Wat je draagt heeft impact op andere mensen en het milieu; Dutch Sustainable Fashion Week wil zoveel mogelijk consumenten daar op positieve wijze bewust van maken door jong talent, spraakmakende collecties en innovatieve ontwikkelingen in de spotlight te zetten.

333 days to go - 526 backers , €16.592,50 pledged of €50.000 goal !
33%
Looking good by doing good
Pledge €10 or more
65 backers


Er goed uit zien en je goed voelen, hoe doe je dat nu eigenlijk? Als dank voor jouw donatie ontvang je een beginnersgids per email met handige tips en tricks voor het verduurzamen van je garderobe. Ook leuk om cadeau te doen!


Workshop personal styling van een influencer
Pledge €85 or more
11 backers


Tijdens een exclusieve stylingsessie gegeven door een influencer leer je hoe je jouw kledingkast verduurzaamt en hierbij je eigen stijl creëert!

Sponsorvermelding bij alle fashionshows in Amsterdam!
Pledge €2.500 or more
0 backers


Ondersteun ons initiatief door jouw bedrijf aan de DSFW te koppelen. Door middel van vermelding op de sponsorborden van onze shows en bedrijfsinformatie in de goodiebags laat je heel Nederland zien dat je voor verandering van de modebranche bent.

Remind me

We can send you a reminder 3 days before the project ends. If you would like this, then please fill in your email address and press submit

A better world, a better us, a better you.

Stay informed of all our existing, upcoming and completed projects.

Enter your email address below.

Stop imagining, start doing!

Positieve initatieven en de mensen daarachter helpen wij samen aan het bereik en de middelen die nodig zijn om verder te komen.

Ondernemende, innovatieve, culturele en duurzame initiatieven die bijdragen aan een betere wereld komen zo in een stroomversnelling, waarmee een positieve golf geraliseerd wordt. Het bereik en de impact van het project vergroot je door de boodschap te delen.

Onze projecten

SUE's Warriors

SUE’s Warriors Foundation zet zich in voor meer diversiteit in mode en media om zo een inclusieve samenleving te promoten.

Steun nu

Down to Earth Collective

Wij willen de wijsheid van de Earth Keepers ontsluiten, zodat deze gebruikt kan worden om positieve impact te maken. Het is zonde om wijsheid te verliezen waar zowel oudere als nieuwe generaties baat bij kunnen hebben. Met het opgehaalde bedrag kunnen we drie webafleveringen produceren over Sustainability, Leadership & Education.

Support
33%

Dutch Sustainable Fashion Week

Wat je draagt heeft impact op andere mensen en het milieu; Dutch Sustainable Fashion Week wil zoveel mogelijk consumenten daar op positieve wijze bewust van maken door jong talent, spraakmakende collecties en innovatieve ontwikkelingen in de spotlight te zetten.

Support now

Clean 2 Antarctica

Two people are heading for the South Pole in a vehicle made of plastic waste, powered by the sun. How do we create a sustainable world? With a change in thinking and trial and error. That’s what we want to achieve, by turning our plastic waste into an adventure and putting the next generation in charge. We can only do this with the support of people who believe in our mission.

Support now
54%