Dutch Sustainable Fashion Week

Wat je draagt, heeft impact op andere mensen en het milieu. Dutch Sustainable Fashion Week wil zoveel mogelijk consumenten daar op positieve wijze bewust van maken door jong talent, spraakmakende collecties en innovatieve ontwikkelingen in de spotlights te zetten.

0 days to go - 551 backers , €16.809,50 pledged of €50.000 goal !
34%
Alle donaties helpen!
Pledge €1 or more


Doneer een bedrag naar keuze (vanaf €1,-) en steun DSFW. Hiermee draag je met ons bij aan het toegankelijk maken van duurzame mode, die minder belastend is voor het milieu en gemaakt wordt onder eerlijke omstandigheden.

Tickets Waterliniemuseum x BENCHELLAL
Pledge €18 or more


Als dank voor jouw donatie ontvang je 2 toegangskaarten voor het Waterliniemuseum cadeau.

Sinds 10 november is de tentoonstelling ‘Geeft Acht’ te zien in het Waterliniemuseum in Bunnink.

Schone kunst van militaire kleding’ in het Waterliniemuseum Fort bij Vechten in Bunnik. In deze tentoonstelling staat hergebruik van militaire kleding centraal. In opdracht van het Waterliniemuseum, naar een initiatief van Stichting PubArt, zijn 27 hedendaagse beeldende kunstenaars uitgenodigd om kunstwerken te maken van en/of geïnspireerd op afgedankte militaire kleding, met als doel dit probleem in beeld te brengen en creatieve oplossingen aan te dragen. 

Het Waterliniemuseum nodigde 27 kunstenaars uit om oplossingen aan te dragen voor het verwerken van militair textielafval. Ook een aantal stukken uit de collectie van BENCHELLAL uit onze openingsshow zijn te bewonderen tijdens deze prachtige tentoonstelling. De werken zijn t/m 31 maart 2019 in het Waterliniemuseum te Bunnik te bekijken.

Meet en Greet Kim en Giovanni
Pledge €1.000 or more


Model Kim Feenstra en topstylist Giovanni Laisina hebben hun krachten gebundeld met House Of Movements. Als trotse partner van DSFW zetten zij zich in voor het evenement. Als dank voor jouw donatie ontvang jij een meet en greet met beiden!

House Of Movements belichaamt de geest en de visie van de duurzame mens van vandaag. Het initiatief richt zich op de ontwikkeling en (online-)marketing van hoogwaardige sustainable lifestyle concepten. Het nieuwe platform dient als versneller en verbinder bij groene keuzes.

Sponsorvermelding bij alle fashionshows in Amsterdam!
Pledge €2.500 or more


Ondersteun ons initiatief door jouw bedrijf aan de DSFW te koppelen. Door middel van vermelding op de sponsorborden van onze shows en bedrijfsinformatie in de goodiebags laat je heel Nederland zien dat je voor verandering van de modebranche bent.

Remind me

We can send you a reminder 3 days before the project ends. If you would like this, then please fill in your email address and press submit

A better world, a better us, a better you.

Stay informed of all our existing, upcoming and completed projects.

Enter your email address below.

Stop imagining, start doing!

Positieve initatieven en de mensen daarachter helpen wij samen aan het bereik en de middelen die nodig zijn om verder te komen.

Ondernemende, innovatieve, culturele en duurzame initiatieven die bijdragen aan een betere wereld komen zo in een stroomversnelling, waarmee een positieve golf geraliseerd wordt. Het bereik en de impact van het project vergroot je door de boodschap te delen.

Onze projecten

95%

Down to Earth Collective

We want to unlock the wisdom of the Earth Keepers, so that it can be used to make a positive impact. We need to keep the wisdom that can benefit both older and new generations. With € 25,000 we can start producing the first web episode about Leadership.

Support

Makers Unite

RAMZI is the first fully circular bag that connects refugees with local societies. Profit from RAMZI go directly back into our social and vocational inclusion programmes for newcomers. Help us tell more stories like Ramzi’s.

Support

Steun Bas Timmer en Sheltersuit in New York

Support Bas Timmer in his mission to provide everyone who is homeless with warmth, protection and dignity with Sheltersuit. A Sheltersuit is a wind and waterproof jacket with a zip-on sleeping bag.

Support now

SUE's Warriors

SUE’s Warriors Foundation zet zich in voor meer diversiteit in mode en media om zo een inclusieve samenleving te promoten.

Steun nu
34%

Dutch Sustainable Fashion Week

Wat je draagt, heeft impact op andere mensen en het milieu. Dutch Sustainable Fashion Week wil zoveel mogelijk consumenten daar op positieve wijze bewust van maken door jong talent, spraakmakende collecties en innovatieve ontwikkelingen in de spotlights te zetten.

Support now