SUE's Warriors

SUE’s Warriors Foundation zet zich in voor meer diversiteit in mode en media om zo een inclusieve samenleving te promoten.

De Nummers

Blijf op de hoogte van al onze bestaande, aankomende en voltooide projecten.

Vul uw email adres hieronder in.


Welk beeld heb jij bij mensen met een lichamelijke beperking? Waar komt dit beeld vandaan en klopt dit beeld wel?

Stel je eens voor dat mensen naar jou kijken op basis van je beperkingen. Dat mensen je hierop beoordelen in plaats van je te erkennen op basis van je passie, talent en doorzettingsvermogen? SUE’s Warriors laat door krachtige (video)beelden een sterk tegenbeeld zien. Een eerlijk en realistisch beeld waarin mensen in hun kracht staan, worden getoond op basis van hun talenten, kennis en kunde. Waarom kijken naar wat niet kan, als er zoveel wél kan! SUE’s Warriors pakt hiermee de stigmatisering van en de onjuiste beeldvorming over mensen met een lichamelijke beperking aan en opent ogen van de samenleving.

“Don’t judge a fish by it’s ability to climb a tree.” - Einstein

Stichting SUE’s Warriors is ontstaan uit de ervaringen, reacties en bevindingen die Kelly Sue heeft opgedaan als designer voor SUE. SUE is gestart als kleding label voor mensen met een lichamelijke beperking, omdat veel mensen in een rolstoel of met een prothese, geen passende kleding kunnen vinden, dat aansluit bij wie ze zijn en wat zij willen uitstralen, zonder concessie te doen in comfort. Als reactie op het kledinglabel werd aangeven zij zich ook niet gerepresenteerd voelen in de media en mode-industrie. In media en mode zien we niet de diversiteit terug die onze samenleving juist kenmerkt. Dit zorgt vaak voor een onzeker en ongelijkwaardig gevoel bij de doelgroep die niet voldoet aan het “perfecte plaatje”. SUE’s Warriors toont met haar fashion en met (video)beelden een krachtiger en eerlijker beeld en zet ieder mens in zijn/haar kracht; eerlijk, oprecht en gelijkwaardig.

Vind jij net als wij, dat ieder mens zou moeten worden beoordeeld op basis van wie je bent en wat je kunt? Vind jij net als wij, dat ieder mens eerlijke en gelijke kansen zou moeten krijgen? Wij zijn tegen discriminatie en vechten voor gelijkwaardigheid. Jij toch ook?

Wil jij onze boodschap ook (uit)dragen? Strijd dan met ons mee en wordt een SUE’s Warriors Tribe Supporter! Iedere donatie boven de €45 maakt ook nog eens kans op een Personal Stylist die jou helpt met het vinden van jouw eigen stijl!

SUE’s Warriors Foundation zet zich in voor meer diversiteit in mode en media om zo een inclusieve samenleving te promoten.

Steun nu
Herinner mij

Ontvang een herinnering

In de laatste week van de campagne sturen we je een email om je te herinneren aan dit project. Laat hiervoor je email adres achter.

A better world, a better us, a better you.

Blijf op de hoogte van al onze bestaande, aankomende en voltooide projecten.

Vul uw email adres hieronder in.

Stop imagining, start doing!

Positieve initatieven en de mensen daarachter helpen wij samen aan het bereik en de middelen die nodig zijn om verder te komen.

Ondernemende, innovatieve, culturele en duurzame initiatieven die bijdragen aan een betere wereld komen zo in een stroomversnelling, waarmee een positieve golf geraliseerd wordt. Het bereik en de impact van het project vergroot je door de boodschap te delen.

Onze projecten

49%

Down to Earth Collective

Our aim is to now use the 200 hours of filming material that have not been used for the film and create new video modules in order to unlock the wisdom of the Earth Keepers further. The first 3 modules will be on the subjects of Leadership, Sustainability and Education. We also wish to involve local, contemporary Earth Keepers in this next project, give them a voice on our platform and thus, bring DOWN To EARTH closer to home.

Steun nu

Geef warmte met Sheltersuit

Help een slachtoffer de vrieskou te overleven, geef warmte! Wij willen 3000 vluchtelingen warm houden deze winter op drie locaties aan de grenzen van Europa met onze Sheltersuits.

Support now

Makers Unite

RAMZI is the first fully circular bag that connects refugees with local societies. Profit from RAMZI go directly back into our social and vocational inclusion programmes for newcomers. Help us tell more stories like Ramzi’s.

Support

SUE's Warriors

SUE’s Warriors Foundation zet zich in voor meer diversiteit in mode en media om zo een inclusieve samenleving te promoten.

Steun nu
33%

Dutch Sustainable Fashion Week

Wat je draagt heeft impact op andere mensen en het milieu; Dutch Sustainable Fashion Week wil zoveel mogelijk consumenten daar op positieve wijze bewust van maken door jong talent, spraakmakende collecties en innovatieve ontwikkelingen in de spotlight te zetten.

Support now

Joost: als ik het kan, kan jij het ook!

Documentaire die het verhaal verteld van Joost, want Joost mag het weten! Dit waargebeurde verhaal moet anderen inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Steun nu