SUE's Warriors

SUE’s Warriors Foundation zet zich in voor meer diversiteit in mode en media om zo een inclusieve samenleving te promoten.

The numbers

Stay informed of all our existing, upcoming and completed projects.

Enter your email address below.


Welk beeld heb jij bij mensen met een lichamelijke beperking? Waar komt dit beeld vandaan en klopt dit beeld wel?

Stel je eens voor dat mensen naar jou kijken op basis van je beperkingen. Dat mensen je hierop beoordelen in plaats van je te erkennen op basis van je passie, talent en doorzettingsvermogen? SUE’s Warriors laat door krachtige (video)beelden een sterk tegenbeeld zien. Een eerlijk en realistisch beeld waarin mensen in hun kracht staan, worden getoond op basis van hun talenten, kennis en kunde. Waarom kijken naar wat niet kan, als er zoveel wél kan! SUE’s Warriors pakt hiermee de stigmatisering van en de onjuiste beeldvorming over mensen met een lichamelijke beperking aan en opent ogen van de samenleving.

“Don’t judge a fish by it’s ability to climb a tree.” - Einstein

Stichting SUE’s Warriors is ontstaan uit de ervaringen, reacties en bevindingen die Kelly Sue heeft opgedaan als designer voor SUE. SUE is gestart als kleding label voor mensen met een lichamelijke beperking, omdat veel mensen in een rolstoel of met een prothese, geen passende kleding kunnen vinden, dat aansluit bij wie ze zijn en wat zij willen uitstralen, zonder concessie te doen in comfort. Als reactie op het kledinglabel werd aangeven zij zich ook niet gerepresenteerd voelen in de media en mode-industrie. In media en mode zien we niet de diversiteit terug die onze samenleving juist kenmerkt. Dit zorgt vaak voor een onzeker en ongelijkwaardig gevoel bij de doelgroep die niet voldoet aan het “perfecte plaatje”. SUE’s Warriors toont met haar fashion en met (video)beelden een krachtiger en eerlijker beeld en zet ieder mens in zijn/haar kracht; eerlijk, oprecht en gelijkwaardig.

Vind jij net als wij, dat ieder mens zou moeten worden beoordeeld op basis van wie je bent en wat je kunt? Vind jij net als wij, dat ieder mens eerlijke en gelijke kansen zou moeten krijgen? Wij zijn tegen discriminatie en vechten voor gelijkwaardigheid. Jij toch ook?

Wil jij onze boodschap ook (uit)dragen? Strijd dan met ons mee en wordt een SUE’s Warriors Tribe Supporter! Iedere donatie boven de €45 maakt ook nog eens kans op een Personal Stylist die jou helpt met het vinden van jouw eigen stijl!

SUE’s Warriors Foundation zet zich in voor meer diversiteit in mode en media om zo een inclusieve samenleving te promoten.

Steun nu
Herinner mij

Remind me

We can send you a reminder 3 days before the project ends. If you would like this, then please fill in your email address and press submit

A better world, a better us, a better you.

Stay informed of all our existing, upcoming and completed projects.

Enter your email address below.

Stop imagining, start doing!

Positieve initatieven en de mensen daarachter helpen wij samen aan het bereik en de middelen die nodig zijn om verder te komen.

Ondernemende, innovatieve, culturele en duurzame initiatieven die bijdragen aan een betere wereld komen zo in een stroomversnelling, waarmee een positieve golf geraliseerd wordt. Het bereik en de impact van het project vergroot je door de boodschap te delen.

Onze projecten

95%

Down to Earth Collective

We want to unlock the wisdom of the Earth Keepers, so that it can be used to make a positive impact. We need to keep the wisdom that can benefit both older and new generations. With € 25,000 we can start producing the first web episode about Leadership.

Support

Makers Unite

RAMZI is the first fully circular bag that connects refugees with local societies. Profit from RAMZI go directly back into our social and vocational inclusion programmes for newcomers. Help us tell more stories like Ramzi’s.

Support

Steun Bas Timmer en Sheltersuit in New York

Support Bas Timmer in his mission to provide everyone who is homeless with warmth, protection and dignity with Sheltersuit. A Sheltersuit is a wind and waterproof jacket with a zip-on sleeping bag.

Support now

SUE's Warriors

SUE’s Warriors Foundation zet zich in voor meer diversiteit in mode en media om zo een inclusieve samenleving te promoten.

Steun nu
34%

Dutch Sustainable Fashion Week

Wat je draagt, heeft impact op andere mensen en het milieu. Dutch Sustainable Fashion Week wil zoveel mogelijk consumenten daar op positieve wijze bewust van maken door jong talent, spraakmakende collecties en innovatieve ontwikkelingen in de spotlights te zetten.

Support now