Clean 2 Antarctica

Twee mensen gaan naar de Zuidpool in een wagen gemaakt uit afvalplastic, aangedreven door zonne-energie. Hoe bereiken we een duurzame samenleving? Door omdenken en zelf stappen te zetten. Dat is wat wij willen bereiken, door van ons plastic afval een avontuur te maken en de jeugd aan het roer te zetten. Dit kunnen we alleen doen met de steun van mensen die verandering een kans willen geven.

111 dagen te gaan - 169 donateurs , €160.636,72 toegezegd van €300.000 doel !
54%
Word supporter van de missie
Doneer €5 of meer
84 supporters

Met jouw bijdrage laat je zien dat jij het belangrijk vindt om duurzaamheid naar een hoger niveau te brengen.

Begin je eigen avontuur met afvalplastic
Doneer €25 of meer
26 supporters

Je ondersteunt onze missie om te laten zien dat afvalplastic niet waardeloos is. Je draagt bij aan het maken van een afvalplastic lesprogramma voor basisscholen. Deze verrassende informatie verpakken we ook in een leuke volwassen versie voor jou.

Voel de Solar Voyager
Doneer €50 of meer
13 supporters

De Solar Voyager is het tastbare resultaat van onze expeditie en missie. We nodigen je uit voor een inspiratierondleiding in ons Mission Control Center. Door het met eigen ogen en handen te ervaren, snap je echt waar Clean2Antarctica over gaat.

Ontdek de kracht van Zero Waste
Doneer €100 of meer
6 supporters

Bereik jouw next level. In deze workshop vullen wij jouw 'hoofd' met kennis over zero waste. Maar nog belangrijker is dat we je warm laten lopen‘ voor het plezier van ongemak en de kracht van zero waste. Kun je niet naar Amsterdam komen? Het kan ook online!

Geef duurzaamheid een stem
Doneer €250 of meer
29 supporters

Adopteer een HexCore, de bouwsteen van onze wagen. Hierdoor stuur jij de duurzaamheidsboodschap van kinderen naar de Zuidpool. Je mag ook je eigen of andere duurzaamheidsproject/actie in het zonnetje zetten. Op onze site tonen we al deze boodschappen en acties. Allemaal druppels die bijdragen aan een tsunami. 

Bestuur de Solar Voyager
Doneer €1.000 of meer
11 supporters

Met jouw bijdrage maak jij het mogelijk om een volledige testrit op het strand te organiseren. Als dank nodigen we je uit om hier als VIP gast bij te zijn en zelf achter het stuur te zitten!

Ontvang een herinnering

In de laatste week van de campagne sturen we je een email om je te herinneren aan dit project. Laat hiervoor je email adres achter.

A better world, a better us, a better you.

Stay informed of all our existing, upcoming and completed projects.

Enter your email address below.

Stop imagining, start doing!

Positieve initatieven en de mensen daarachter helpen wij samen aan het bereik en de middelen die nodig zijn om verder te komen.

Ondernemende, innovatieve, culturele en duurzame initiatieven die bijdragen aan een betere wereld komen zo in een stroomversnelling, waarmee een positieve golf geraliseerd wordt. Het bereik en de impact van het project vergroot je door de boodschap te delen.

Onze projecten

54%

Clean 2 Antarctica

Two people are heading for the South Pole in a vehicle made of plastic waste, powered by the sun. How do we create a sustainable world? With a change in thinking and trial and error. That’s what we want to achieve, by turning our plastic waste into an adventure and putting the next generation in charge. We can only do this with the support of people who believe in our mission.

View

Dutch Sustainable Fashion Week

Wat je draagt heeft impact op andere mensen en het milieu; Dutch Sustainable Fashion Week wil zoveel mogelijk consumenten daar op positieve wijze bewust van maken door jong talent, spraakmakende collecties en innovatieve ontwikkelingen in de spotlight te zetten.

View
21%