Deel dit project
Clean2Antarctica

Twee mensen gaan naar de Zuidpool in een wagen gemaakt uit afvalplastic, aangedreven door zonne-energie. Hoe bereiken we een duurzame samenleving? Door omdenken en zelf stappen te zetten. Dat is wat wij willen bereiken, door van ons plastic afval een avontuur te maken en de jeugd aan het roer te zetten. Dit kunnen we alleen doen met de steun van mensen die verandering een kans willen geven.

Word supporter
van initiatieven die bijdragen aan een betere wereld.

Keer het om

Liesbeth en Edwin waren aan het koken toen ze de zoveelste plastic verpakking weggooiden. Het was de druppel die de emmer deed overlopen. Ze keerden hun afvalbak om en hun manier van denken. De volgende dag gingen ze naar de slager met hun eigen bakjes. Een ongemakkelijke situatie, maar wel een succesmoment dat een persoonlijk avontuur in gang zette.

Liesbeth en Edwin gaan van het ongemak met hun eigen afval naar het ongemak van -30°C op Antarctica. De weg daarheen is door gewoon te beginnen, te vallen en weer op te staan. En nu zijn we bijna klaar om als eerste de Zuidpool te bereiken met schone technieken. Niet om een record te breken, maar om jou te inspireren tot actie voor een betere wereld.

Word supporter van de missie
Doneer €5 of meer
78 supporters

Met jouw bijdrage laat je zien dat jij het belangrijk vindt om duurzaamheid naar een hoger niveau te brengen.

Herinner mij
Begin je eigen avontuur met afvalplastic
Doneer €25 of meer
25 supporters

Je ondersteunt onze missie om te laten zien dat afvalplastic niet waardeloos is. Je draagt bij aan het maken van een afvalplastic lesprogramma voor basisscholen. Deze verrassende informatie verpakken we ook in een leuke volwassen versie voor jou.

Herinner mij
Voel de Solar Voyager
Doneer €50 of meer
13 supporters

De Solar Voyager is het tastbare resultaat van onze expeditie en missie. We nodigen je uit voor een inspiratierondleiding in ons Mission Control Center. Door het met eigen ogen en handen te ervaren, snap je echt waar Clean2Antarctica over gaat.

Herinner mij
Ontdek de kracht van Zero Waste
Doneer €100 of meer
6 supporters

Bereik jouw next level. In deze workshop vullen wij jouw 'hoofd' met kennis over zero waste. Maar nog belangrijker is dat we je warm laten lopen‘ voor het plezier van ongemak en de kracht van zero waste. Kun je niet naar Amsterdam komen? Het kan ook online!

Herinner mij
Geef duurzaamheid een stem
Doneer €250 of meer
29 supporters

Adopteer een HexCore, de bouwsteen van onze wagen. Hierdoor stuur jij de duurzaamheidsboodschap van kinderen naar de Zuidpool. Je mag ook je eigen of andere duurzaamheidsproject/actie in het zonnetje zetten. Op onze site tonen we al deze boodschappen en acties. Allemaal druppels die bijdragen aan een tsunami. 

Herinner mij
Bestuur de Solar Voyager
Doneer €1.000 of meer
10 supporters

Met jouw bijdrage maak jij het mogelijk om een volledige testrit op het strand te organiseren. Als dank nodigen we je uit om hier als VIP gast bij te zijn en zelf achter het stuur te zitten!

Herinner mij

Ontvang een herinnering

In de laatste week van de campagne sturen we je een email om je te herinneren aan dit project. Laat hiervoor je email adres achter.