Deel dit project

Kies jouw bijdrage

Bepaal zelf het bedrag
Doneer €5 of meer
191 supporters

Help ons de plastic soup te verminderen. Door jouw bijdrage kunnen wij de eerste permanente en volledig operationele Bubble Barrier plaatsen. 

In verband met de mogelijkheid om met Paypal te betalen worden de adresgegevens gevraagd, deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Herinner mij
Flessenpost
Doneer €10 of meer
85 supporters

Steun The Great Bubble Barrier en win een van onze vijf unieke Dopper flessen, ontworpen door jou! Met een donatie van €10 of meer speel je mee en maak je kans om je eigen unieke Dopper te winnen, ontworpen naar jouw wensen samen met het Dopper Design Team, op het Dopper hoofdkantoor. Als het aan Dopper ligt leven we straks in een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en waar iedereen, dicht bij huis en ver weg, toegang heeft tot veilig drinkwater. Daarom bieden we samen met Dopper een uniek cadeautje aan voor jouw donatie. Een speciaal bedankje voor jouw steun!

Herinner mij
Een bijzonder bruisend bedankje
Doneer €10 of meer
136 supporters

Met deze donatie draag jij bij aan onze bruisende oplossing voor plastic vrije oceanen. Daarom verdien jij een bruisend bedankje! Onze digitale persoonlijke thank you note zal voor eeuwig voor je blijven bruisen, want wij (en de oceanen) zijn je eeuwig dankbaar.

Herinner mij
Een Bubble Barrier Broche
Doneer €15 of meer
nog 69 stuks
131 supporters

Speciaal voor deze crowdfunding hebben wij een kleine 'limited edition' Bubble Barrier Broche ontworpen. Een mooi minimalistisch pinnetje, gemaakt van hout natuurlijk. Met jouw donatie draag je bij aan schone oceanen, en kun je deze support ook nog eens uitdragen!

Herinner mij
Win een gesigneerd T-Shirt van VOR schipper Dee Caffari!
Doneer €25 of meer
0 supporters

Dé Dee Caffari, schipper van het Turn the Tide on Plastic team van de Volvo Ocean Race, steunt The Great Bubble Barrier, en heeft speciaal voor ons één van haar t-shirts gesigneerd! 

Onder iedereen die 25 euro of meer doneert, verloten we een t-shirt dat persoonlijk door Dee Caffari is gesigneerd en vanuit Brazilië zal worden opgestuurd. Het t-shirt is bedrukt met haar achternaam en het team logo. Daarnaast verloten we nog een tweede t-shirt voor de runner-up, ongesigneerd maar even leuk!

Herinner mij
Blaas je eigen bubbels!
Doneer €25 of meer
nog 83 stuks
117 supporters

Wist je dat rietjes in de top 10 van meest gevonden oceaanplastics staan? Om dat te voorkomen maakt Straw-by-Straw rietjes van rietstengels. Zoals rietjes bedoeld zijn! Als bedankje voor deze donatie krijg je 15 rietjes van Straw-by-Straw. Zo voorkomen we samen vervuiling van de oceanen, en kun jij je eigen bubbels blazen!

Herinner mij
Bubbels in de keuken en onder de douche!
Doneer €40 of meer
19 supporters

Heerlijk geurende zeep die de wereld (en jou zelf natuurlijk) schoner maakt. SOOP zet namelijk organische reststromen om in hoogwaardige grondstoffen: de SOOP zeepjes zijn gemaakt met koffiedik, sinaasappelschillen en sinaasappelolie. Natuurlijke scrub, geur en kleur dus, zonder microplastics! Het resultaat: schone oceanen, minder afval en frisse bubbels in jouw keuken en douche. Wat wil je nog meer?!

Herinner mij
Bruisende shout-out met jouw naam bij de volgende Bubble Barrier!

Doneer €50 of meer
nog 7 stuks
43 supporters

Zodra de volgende Bubble Barrier in het water gaat gaan wij jouw naam in de spotlights zetten. Word je graag verrast, draag dan bij aan schonere oceanen en er komt een bruisend bedankje aan!

Herinner mij
Plastic vissen in de Amsterdamse Grachten met Plastic Whale
Doneer €60 of meer
nog 6 stuks
18 supporters

Plastic Whale organiseert rondvaarten in Amsterdam, waarbij je zelf een bijdrage kan leveren aan schonere grachten door te vissen op plastic! Plastic Whale bouwt van dit plastic nieuwe sloepen voor nog meer rondvaarten. Wij hebben per donatie van €60 een plekje in de boot beschikbaar. Wees er snel bij, want we hebben maar twee boten van 8 personen beschikbaar. En wellicht voert de tour wel langs de volgende Bubble Barrier?

Herinner mij
Zwemmen tussen de Bubble Barrier Bubbels!

Doneer €75 of meer
nog 184 stuks
16 supporters

Denk jij nou steeds bij onze naam nou ook steeds aan een bubbelbad? Bij een donatie van €75 of meer krijg jij de kans om in onze Bubble Barriers te komen zwemmen! We maken er een bruisend zwemfeestje van.

Herinner mij
Vissenvriendjes

Doneer €125 of meer
nog 33 stuks
17 supporters

Bij een donatie als deze hoort ook een bijzonder bedankje: een GuppyFriend! Iedere keer dat we synthetische kleding wassen komen er microplastics vrij, die onze rivieren en oceanen vervuilen. Er is echter een oplossing: de GuppyFriend! De GuppyFriend is een waszak die alle microplastics tegenhoudt die vrijkomen wanneer je je synthetische kleding wast. Drie vliegen in 1 klap: bubbels, een schone was en een schone oceaan!

Herinner mij
Power Kite Lesson van de Plastic Soup Surfer

Doneer €200 of meer
nog 11 stuks
3 supporters

Merijn Tinga, a.k.a. 'De Plastic Soup Surfer' heeft de hele Nederlandse kust af gesurft op zijn kitesurfboard gemaakt van plastic afval om aandacht te vragen voor het plastic probleem. De Plastic Soup Surfer support rivieren vol met bubbels dan ook van harte, en hij biedt de gulle donor van dit bedrag dan ook graag een Power Kite les aan!

Herinner mij
Ervaar de Plastic Soup met de Plastic Soup SUP Tour van de Plastic Soup Surfer
Doneer €300 of meer
nog 11 stuks
1 supporters

De Plastic Soup Surfer is de meester van de Stand-Up-Paddle. Op zijn surfboard van plastic afval is hij de gehele Rijn af geSUPt om te laten zien hoe groot het probleem ook in deze rivier is. De Plastic Soup Surfer support rivieren vol met bubbels, en hij biedt een Plastic Soup SUP Tour door de Amsterdamse Grachten aan voor de echte Soup Surfer ervaring. Wees er snel bij want we hebben er maar een paar in de aanbieding!

Herinner mij
Plastic vissen met 8 personen in de Amsterdamse Grachten met Plastic Whale
Doneer €600 of meer
2 supporters

Plastic Whale organiseert rondvaarten in Amsterdam, waarbij je zelf een bijdrage kan leveren aan schonere grachten door te vissen op plastic! Plastic Whale bouwt van dit plastic nieuwe sloepen voor nog meer rondvaarten. Wij hebben voor deze donatie een volledige eigen sloep ter beschikking, dus perfect voor een bedrijfs- of familieuitje. En wellicht voert de tour wel langs de volgende Bubble Barrier?

600,00
Allemaal weg
Herinner mij
Een presentatie van de oprichters van The Great Bubble Barrier
Doneer €1.000 of meer
1 supporters

We komen natuurlijk altijd graag een praatje houden over The Great Bubble Barrier en wat we doen om de plastic soep te voorkomen. Om ons echter alle drie tegelijk op een podium te krijgen is niet gemakkelijk. Voor een gulle donatie als deze maken wij graag tijd voor je vrije en krijg je een hoogstpersoonlijke Great Bubble Barrier presentatie, inclusief bubbels uiteraard!

Herinner mij

Ontvang een herinnering

In de laatste week van de campagne sturen we je een email om je te herinneren aan dit project. Laat hiervoor je email adres achter.