Deel dit project
The Great Bubble Barrier

The Great Bubble Barrier is een luchtbellenscherm waarmee het plastic afval in onze rivieren en kanalen wordt tegengehouden. Het plastic wordt naar het wateroppervlak en vervolgens naar de waterkant gebracht, waar na het uit het water wordt gehaald. Francis, Saskia en Anne Marieke hebben in totaal €100.000,- nodig om te starten met het stoppen van de plastic afvalstroom.

Word supporter
van initiatieven die bijdragen aan een betere wereld.Anne Marieke Eveleens

Saskia Studer

Francis Zoet

Anne Marieke Eveleens

Saskia Studer

Francis Zoet


De drie initiatiefneemsters, Francis, Saskia en Anne Marieke, werken aan een technologische doorbraak in de strijd tegen de plastic soup. The Great Bubble Barrier houdt het plastic afval in rivieren en kanalen tegen, nog voordat het de zee bereikt. Voor een eerste permanente locatie is € 100.000 nodig. Met jouw support starten de initiatiefneemsters met het stoppen van de plasticafval stroom.


Kies jouw bijdrage

Bepaal zelf het bedrag
Doneer €5 of meer
121 supporters

Help ons de plastic soup te verminderen. Door jouw bijdrage kunnen wij de eerste permanente en volledig operationele Bubble Barrier plaatsen. 

In verband met de mogelijkheid om met Paypal te betalen worden de adresgegevens gevraagd, deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Herinner mij
Een bijzonder bruisend bedankje
Doneer €10 of meer
117 supporters

Met deze donatie draag jij bij aan onze bruisende oplossing voor plastic vrije oceanen. Daarom verdien jij een bruisend bedankje! Onze digitale persoonlijke thank you note zal voor eeuwig voor je blijven bruisen, want wij (en de oceanen) zijn je eeuwig dankbaar.

Herinner mij
Flessenpost
Doneer €10 of meer
37 supporters

Steun The Great Bubble Barrier en win een van onze vijf unieke Dopper flessen, ontworpen door jou! Met een donatie van €10 of meer speel je mee en maak je kans om je eigen unieke Dopper te winnen, ontworpen naar jouw wensen samen met het Dopper Design Team, op het Dopper hoofdkantoor. Als het aan Dopper ligt leven we straks in een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en waar iedereen, dicht bij huis en ver weg, toegang heeft tot veilig drinkwater. Daarom bieden we samen met Dopper een uniek cadeautje aan voor jouw donatie. Een speciaal bedankje voor jouw steun!

Herinner mij
Een Bubble Barrier Broche
Doneer €15 of meer
nog 116 stuks
84 supporters

Speciaal voor deze crowdfunding hebben wij een kleine 'limited edition' Bubble Barrier Broche ontworpen. Een mooi minimalistisch pinnetje, gemaakt van hout natuurlijk. Met jouw donatie draag je bij aan schone oceanen, en kun je deze support ook nog eens uitdragen!

Herinner mij
Blaas je eigen bubbels!
Doneer €25 of meer
nog 121 stuks
79 supporters

Wist je dat rietjes in de top 10 van meest gevonden oceaanplastics staan? Om dat te voorkomen maakt Straw-by-Straw rietjes van rietstengels. Zoals rietjes bedoeld zijn! Als bedankje voor deze donatie krijg je 15 rietjes van Straw-by-Straw. Zo voorkomen we samen vervuiling van de oceanen, en kun jij je eigen bubbels blazen!

Herinner mij
Bruisende shout-out met jouw naam bij de volgende Bubble Barrier!

Doneer €50 of meer
nog 17 stuks
33 supporters

Zodra de volgende Bubble Barrier in het water gaat gaan wij jouw naam in de spotlights zetten. Word je graag verrast, draag dan bij aan schonere oceanen en er komt een bruisend bedankje aan!

Herinner mij
Plastic vissen in de Amsterdamse Grachten met Plastic Whale
Doneer €60 of meer
nog 1 stuks
15 supporters

Plastic Whale organiseert rondvaarten in Amsterdam, waarbij je zelf een bijdrage kan leveren aan schonere grachten door te vissen op plastic! Plastic Whale bouwt van dit plastic nieuwe sloepen voor nog meer rondvaarten. Wij hebben per donatie van €60 een plekje in de boot beschikbaar. Wees er snel bij, want we hebben maar twee boten van 8 personen beschikbaar. En wellicht voert de tour wel langs de volgende Bubble Barrier?

Herinner mij
Zwemmen tussen de Bubble Barrier Bubbels!

Doneer €75 of meer
nog 188 stuks
12 supporters

Denk jij nou steeds bij onze naam nou ook steeds aan een bubbelbad? Bij een donatie van €75 of meer krijg jij de kans om in onze Bubble Barriers te komen zwemmen! We maken er een bruisend zwemfeestje van.

Herinner mij
Vissenvriendjes

Doneer €125 of meer
nog 41 stuks
9 supporters

Bij een donatie als deze hoort ook een bijzonder bedankje: een GuppyFriend! Iedere keer dat we synthetische kleding wassen komen er microplastics vrij, die onze rivieren en oceanen vervuilen. Er is echter een oplossing: de GuppyFriend! De GuppyFriend is een waszak die alle microplastics tegenhoudt die vrijkomen wanneer je je synthetische kleding wast. Drie vliegen in 1 klap: bubbels, een schone was en een schone oceaan!

Herinner mij
Power Kite Lesson van de Plastic Soup Surfer

Doneer €200 of meer
nog 12 stuks
2 supporters

Merijn Tinga, a.k.a. ‘De Plastic Soup Surfer’ heeft de hele Nederlandse kust af gesurft op zijn kitesurfboard gemaakt van plastic afval om aandacht te vragen voor het plastic probleem. De Plastic Soup Surfer support rivieren vol met bubbels dan ook van harte, en hij biedt de gulle donor van dit bedrag dan ook graag een Power Kite les aan!

Herinner mij
Ervaar de Plastic Soup met de Plastic Soup SUP Tour van de Plastic Soup Surfer
Doneer €300 of meer
nog 11 stuks
1 supporters

De Plastic Soup Surfer is de meester van de Stand-Up-Paddle. Op zijn surfboard van plastic afval is hij de gehele Rijn af geSUPt om te laten zien hoe groot het probleem ook in deze rivier is. De Plastic Soup Surfer support rivieren vol met bubbels, en hij biedt een Plastic Soup SUP Tour door de Amsterdamse Grachten aan voor de echte Soup Surfer ervaring. Wees er snel bij want we hebben er maar een paar in de aanbieding!

Herinner mij
Plastic vissen met 8 personen in de Amsterdamse Grachten met Plastic Whale
Doneer €600 of meer
1 supporters

Plastic Whale organiseert rondvaarten in Amsterdam, waarbij je zelf een bijdrage kan leveren aan schonere grachten door te vissen op plastic! Plastic Whale bouwt van dit plastic nieuwe sloepen voor nog meer rondvaarten. Wij hebben voor deze donatie een volledige eigen sloep ter beschikking, dus perfect voor een bedrijfs- of familieuitje. En wellicht voert de tour wel langs de volgende Bubble Barrier?

600,00
Allemaal weg
Herinner mij
Een presentatie van de oprichters van The Great Bubble Barrier
Doneer €1.000 of meer
0 supporters

We komen natuurlijk altijd graag een praatje houden over The Great Bubble Barrier en wat we doen om de plastic soep te voorkomen. Om ons echter alle drie tegelijk op een podium te krijgen is niet gemakkelijk. Voor een gulle donatie als deze maken wij graag tijd voor je vrije en krijg je een hoogstpersoonlijke Great Bubble Barrier presentatie, inclusief bubbels uiteraard!

Herinner mij

Ontvang een herinnering

In de laatste week van de campagne sturen we je een email om je te herinneren aan dit project. Laat hiervoor je email adres achter.