Over ons

Sublime Doing is een initiatief van Sublime World en Arthur van de Graaf. Sublime World is een groep van onafhankelijke bedrijven en initiatieven die samen streven naar een betere wereld. Onderdeel van Sublime World zijn Sublime Doing (soul, funk en jazz), Sublime Jamming (creative solution for a better world) en Sublime Doing (crowdfunding). Join the Groove.

Arthur is vanaf 2009 actief op het gebied van crowdfunding. In 2014 coördineerde hij de crowdfunding campagne van The Ocean Cleanup van Boyan Slat. Met deze campagne is ruim $ 2 miljoen opgehaald bij 38.000 mensen uit 160 landen. Inmiddels heeft hij meer dan 70 campagnes begeleid waarmee alles bij elkaar meer dan € 7 miljoen is opgehaald.

Om tot oplossingen te komen voor de uitdagingen waarvoor we samen staan, hebben we partijen nodig die een ander geluid laten horen en mensen die iets nieuws durven te doen – mensen die tegen de stroom in durven te zwemmen. Deze mensen verdienen naast onze aandacht ook onze support. Met crowdfunding wordt de capaciteit gerealiseerd om de noodzakelijke verandering echt mogelijk te maken.
- Arthur van de Graaf

Voor meer informatie over Sublime Doing kunt u contact opnemen met Arthur van de Graaf van Sublime Doing via +31 (0)6 83 05 92 58 of arthur@sublimedoing.nl en met Sebastiaan van Rijnsoever van Sublime World via +31 (0)6 155 829 51 of sebastiaan@sublimeworld.com